La Cabana – Cabana izolata la 1100m, access doar cu masini de teren in satul Corbeni

La Cabana se afla in comuna Corbeni, Arges, la aproximativ 6 km de sat, la 1100 m altitudine, total izolata.

Locatie: Corbeni

La Cabana

Accesul la cabana se face pe drum forestier accesibil DOAR pentru masini de teren (cu garda inalta si dotate cu 4×4). Drept urmare, oferim transportul gratuit pentru check-in si check-out, in 2 grupuri, cu UTV-ul, iar masinile personale vor fi lasate intr-o parcare supravegheata. Daca pe parcursul sejurului va doriti deplasarea in localitate, puteti apela la serviciul de «Off-Road Taxi»(Tarif: 25 Ron / Persoana)

La Cabana

Cabanele dispun de toate utilitatile necesare: apa calda, energie cu panouri fotovoltaice, apa curenta (nu este potabila), WIFI. Cabanele sunt in sistem self-catering, nu pun la dispozitie mancare, dar exista diverse restaurante si magazine in zona, doar sa va gospodariti inainte de a va retrage.
Toate sunt dotate cu frigider si spatiu de gratar. “La Cabana” detine 2 cabane independente, situate la distanta una de cealalta. Cabana Mare- 4 dormitoare duble (dispune de ciubar) Cabana Medie- 2 dormitoare duble (NU dispune de ciubar) *Ciubarul constituie un cost aditional si este necesar sa fie solicitat in avans.

La Cabana

Ce spun oaspetii despre La Cabana

“Cabane foarte frumoase, cu o priveliste uimitoare, situate in mijlocul dealurilor si muntilor. Va puteti relaxa si urmari peisajele frumoase sau explora imprejurimile racoroase. Oamenii sunt foarte draguti, distrasi si primitori. Recomandam cu totul pentru o experienta rurala / in aer liber sau pentru relaxare si aer curat.”
Review Booking – R

Cazare La Cabana

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.