La Cabana By the Lake – Cabana cu privelistea minunata catre lac in apropiere de Ramnicu Valcea

La Cabana By the Lake sa afla in localitatea Arfeu in apropiere de Ramnicu Valcea si Calimanesti. Cazarea incanta prin privelistea minunata catre lac. Oaspetii se pot bucura de gradina din incinta proprietatii sau pot merge la ski sau in drumetii.

Locatie: Arefu

La Cabana By the Lake

La Cabana by the Lake este situata pe malul lacului Vidraru(la doar 5 metri de lac), la 2 km de barajul Vidraru, in judetul Arges, comuna Arefu. Cabana este retrasa,inconjurata doar de apa, fagi si muntii Fagaras, si dispune de 2 dormitoare duble cu bai proprii, living, bucatarie complet utilata, ciubar, terasa cu gratar, barca proprie care se poate inchiria pentru plimbari. Capacitatea maxima: 6 persoane.Privelistea este una dintre cele mai incantatoare de pe traseul Transfagarasanului.

Ciubarul si plimbarile cu barca pe lacul Vidraru nu sunt incluse in pret, acestea sunt servicii extra. Incalzirea ciubarului costa 400 de lei pentru toata sederea, iar plimbarile cu barca se calculeaza in functie de timpul dorit.

La Cabana By the Lake

Ce spun oaspetii despre La Cabana By the Lake

“O experienta absolut minunata. Cabanuta a fost impecabila cu o priveliste de neuitat. Gazdele s-au asigurat intotdeauna ca avem tot ce ne trebuie cu o atitudine foarte prietenoasa. Ne-au oferit o plimbare cu barca pe baraj in care ne-am adus aminte de ce am ales acest loc. Intreaga experienta a depasit asteptarile noastre iar de reintors nici nu se pune problema. Cabanuta fiind mai izolata se ajunge pe drum ne-asfaltat insa si asa am putut sa ajungem fara probleme cu o masina destul de joasa. Va multumim mult de tot pentru o experienta incredibila!”
Review Booking – Alexandru

La Cabana By the Lake
Cazare La Cabana By the Lake

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.