King’s Rock Cabin – Cabana cu 2 dormitoare in localitate Zarnesti

King’s Rock Cabin  se afla in localitate Zarnesti si este dotata cu 2 dormitoare si o bucatarie comuna. Cazarea este inconjurata de un perisaj superb ideal pentru oricine doreste sa se rupa din viata cotidiana.

Locatie: Zarnesti

Situata in Zarnesti, la 20 km de Dino Parc, King’s Rock Guesthouse ofera cazare cu gradina, WiFi gratuit, bucatarie comuna si receptie deschisa nonstop. Situata la 39 km de Aquatic Paradise, proprietatea ofera o terasa si parcare privata gratuita.

Aceasta casa de vacanta are 2 dormitoare, bucatarie cu frigider si cuptor cu microunde, TV cu ecran plat, zona de relaxare si 3 bai cu dus. Casa de vacanta ofera prosoape si lenjerie de pat.

Piata Sfatului este la 39 km de casa de vacanta, iar Turnul Negru este la 40 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 140 km de King’s Rock Guesthouse.

Ce spun oaspetii despre King’s Rock Cabin

“Am avut parte de 3 zile de vis la aceasta cabana! Este locul ideal pentru a va deconecta, un refugiu intr-o zona extraordinar de frumoasa, unde natura iti incarca bateriile la maxim!! Cabana este chiar mai frumoasa decat in poze, utilata cu absolut tot ce este necesar, de la periute de dinti la expresor de cafea(care app, este senzationala!). Este amplasata intr-o zona foarte linistita, dar nu departe de supermarketuri si restaurante, de unde se poate si comanda. Este ideala atat pentru familii cu copii cat si pentru cupluri. Proprietarii sunt foarte prietenosi, discreti si cu foarte mult bun simt!
5⭐ si vom reveni cu siguranta!”

Review Google – Ivoivona

Cazare King’s Rock Cabin

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.