Iz de Maramures – Pensiune unica in Romana administrata de gazde calduroase si primitoare

cazari de vis

Pensiunea Iz de Maramures se afla in localitatea Surdesti la 18 km de Baia Mare. Pensiunea este un loc unic in Romania, pur romanesc si administrat de gazde calduroase si primitoare.

Locatie: Surdesti

Iz de Maramures

Locatia noastra rurala este formata din trei case vechi traditionale din Maramures, restaurate. Conceptul nostru este turismul traditional local, pentru cei care doresc liniste sau sa citeasca o carte in natura si bineinteles sa descopere Maramuresul autentic.

Doua case sunt destinate cazarii turistilor, fiecare avand 4 camere cu bai individuale, 2 camere la parter si 2 la mansarda. Izolatia fonica si izolarea termica sunt actuale, atat cat ne-au permis, pentru a nu schimba arhitectura locala. Cea de-a treia casa este formata din sala de mese, exclusiv pentru punctul gastonomic local.

Iz de Maramures

Agropensiunea nu are posibilitatea de a pastra alimente aduse de catre turisti, nu este permisa intrarea cu alimente din exterior. Venim in intampinarea oaspetilor nostri cu mic dejun traditional (oua, carnati, slanina, ceapa , branza, dulceata de casa, unt, paine, cafea, ceai de plante, apa de izvor) care este la cerere, contra cost 50 ron / camera si este nevoie sa ne anuntati din timp. Camerele sunt dotate cu fierbator electric, cafea instant, ceai si apa potabila (de izvor).

Iz de Maramures

Ce spun oaspetii despre Iz de Maramures

“Iz de Maramures…un loc unic, pur romanesc, administrat de oameni calzi, extraordinar de muncitori si profesionisti in acest domeniu de activitate. Singurul regret este ca, dupa o saptamana petrecuta in acest colt de Rai, autentic maramuresean, ne-am intors, cu greu, la realitatea cotidiana … mult mai odihniti si motivati sa pastram cat mai mult timp, in inima si minte, mirosul florilor de camp, cu iz de maramures!. Cu multa pretuire si dor, Adrian si Georgiana, Galati”
Review Booking – Adrian

Cazare Iz de Maramures

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.