Hot Tub Chalet Retreat – Cazare cu gradina, gratar si jacuzzi langa Brasov

Hot Tub Chalet Retreat se afla în Brasov la 7 km de centrul orasului. Cabana este in sistem self-catering si beneficiaza de gradina, gratar si jacuzzi.

Locatie: Brasov

Hot Tub Chalet Retreat

Cazarea se afla in Brasov, la 2 km de parcul de aventura Brasov si la 7 km de Strada Sforii si de Piata Sfatului, si ofera unitati de cazare cu balcon si acces gratuit la internet WiFi. Aceasta cabana in sistem self-catering are o gradina si facilitati de gratar.

Oferind 7 dormitoare si 4 bai, aceasta cabana pune la dispozitie TV cu ecran plat si living cu semineu. De asemenea, proprietatea include o masina de spalat, cada cu hidromasaj in aer liber si o bucatarie complet utilata. Are si 3 balcoane mari cu vedere la imprejurimi.

Hot Tub Chalet Retreat

Exista si o cada cu hidromasaj. Zona este populara pentru schi, ciclism si drumetii.

Paradisul Acvatic se afla la 10 km de cabana.

Ce spun oaspetii despre Hot Tub Chalet Retreat

“Locatie uimitoare in rezervatia Piatra Mare; Cabana este situata la 5-10 minute de la punctul de plecare al traseului spre Canionul 7 Scari fiind inconjurata de privelisti superbe. De asemenea, se afla la 5 minute de drumul principal cu masina. Gazda a fost grozava – ne-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie si au existat posibilitati de check-in/out flexibil si personal.”
Review Booking – Andra

Hot Tub Chalet Retreat
Cazare Pensiunea Dealul Verde

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.