Hadar Chalet – Cazare izolata cu teren de tenis, piscina si restaurant in Gura Siriului

Hadar Chalet este un loc care combina sentimentul de a trai izolat in mijlocul padurii si luxul unei locuinte din oras. Rezultatul este spectaculos, oaspetii isi gasesc timp pentru ei insisi, isi reinnoiesc legaturile cu natura si renunta la grijile de acasa.

Locatie: Gura Siriului

Hadar Chalet

Sejurul dumneavoastra la Hadar Chalet incepe in momentul in care parasiti soseaua nationala si continuati agale prin padure, lasand in urma orice grija, orice zgomot, orice problema. La capatul drumului privat se afla un tinut de poveste, dedicat exclusiv celor 12 camere ale Hadar Chalet– un parc inflorit atent ingrijit, teren de tenis, pastravarie, piscina, restaurant cu mancare proaspata si multe alte locuri si surprize care va vor ramane in suflet.

Toate acestea n-ar insemna nimic fara echipa noastra, gata in orice moment al zilei sa faca sederea celor care ne calca pragul cu adevarat speciala. Scopul nostru este ca fiecare oaspete sa ramana cu o amintire frumoasa si sa se intoarca cu drag in acest loc relaxant, dedicat luxului confortabil.

Hadar Chalet

Ce spun oaspetii despre Hadar Chalet

“Loc rar. Relaxare nebuna. In mijlocul padurii. Locatie perfecta de evadare. Aer proaspat, mancare foarte buna – bucatarie rafinata uneori. Atingeri foarte moderne intr-un loc foarte natural. Personalul este dragut si mereu disponibil sa te ajute. Am avut un timp grozav! Nu exista receptie telefonica, dar am considerat ca acesta este un plus pentru sederea noastra de 3 zile. Wi-Fi este disponibil in intreaga proprietate. Du-te acolo si nu vei regreta! Si multumesc Sebastian pentru marea drumetie/tur in padure!”
Review Google – Eugen Gabriel Dumitrescu

Hadar Chalet
Cazare Hadar Chalet

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.