Ferma Dacilor – Cazare in mijlocul naturii in zona Tohani cu un restaurant extraordinar

Ferma Dacilor se afla intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare-Tohani printre renumitele crame Tohani, Budureasca si Lacerta. Printre activitatile inedite care dau farmec acestui loc unic putem enumera cazare in casute din lemnca pe vremea dacilor, servirea mancarii facute pe vatra, in cuptoare din piatra si practicarea de sporturi extreme sau drumetii la cele mai mari crame din Romania

Locatie: Gura Vadului, Tohani

Ferma Dacilor

Hotelul serveste micul dejun tip bufet sau continental in fiecare dimineata.
In Tohani si zona din jur, oaspetii pot opta pentru activitati, cum ar fi ciclism, drumetii sau vizite la cramele din zona: Tohani, Budureasca si Lacerta.

Ferma Dacilor

Ploiesti este la 43 km de proprietate, iar Sarata-Monteoru se afla la 35 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Henri Coanda, aflat la 61 km de Ferma Dacilor.

Ce spun oaspetii despre Ferma Dacilor

“Locatia e superba. Aer curat. Tot ce mananci e facut la ferma, deci delicios. Oamenii foarte amabili. Daca apreziezi linistea, clar e cea mai buna alegere. Si e aproape de Bucuresti.”
Review Booking – Ioana

“Mancare gustoasa si diversa, de apreciat faptul ca totul se creste local,vinul excelent, personal super super amabil si profi, locatie incredibila, liniste si pace inconjurat de natura. Camera super cocheta, cu o priveliste deosebita prin geamul rotund iti da o stare de liniste si calm de indata ce pasesti inauntru. O frumusete, o minunatie a tarii!”
Review Booking – Rat

Ferma Dacilor
Cazare Ferma Dacilor

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.