Dominic Boutique – Casa Mare – Casa traditionala cu terasa si gradina

cazari de vis

Dominic Boutique – Casa Mare se afla on localitatea Cloasterf la 33 km de Fagaras si 29 km de Sighisoara. Cazarea ofera o terasa si o gradina foarte frumoasa in care se pot relaxa oaspetii. 

Locatie: Cloasterf

Dominic Boutique - Casa Mare

Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Aceasta casa la tara ofera mic dejun continental sau tip bufet. Cazare pune la dispozitie o terasa si ofera WiFi gratuit si lounge comun.

Dominic Boutique - Casa Mare

Oaspetii se pot relaxa in gradina proprietatii sau se pot bucura de ciclism in apropiere.

Fagaras este la 33 km de cazare, iar Zetea se afla la 39 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Transilvania din Targu Mures, situat la 87 km de aceasta casa la tara.

Dominic Boutique - Casa Mare

Ce spun oaspetii despre Dominic Boutique – Casa Mare

“Camera in care am stat a fost spatioasa si amenajata cu bun gust. de asemenea curtea proprietatui este foarte coxheta . Locatia este aproape de toate satele sasesti, care reprezinta o scapare din agitatia urbana. Micul dejun este format din produse locale, toate foarte gustoase. Gazdele, de asemenea, foarte primitioare si ne-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie de ceva. Recomand acest loc pentru o escapada de la viata de zi cu zi.”
Review Booking – Vlad Andrei

“Gazada foarte primitoare, totul aranjat cu mult bun gust si autentic ,liniste, casutele, curtea,gradina,livada foarte frumoase! micul dejun foarte bun.Satul si imprejurimile foarte frumoase!”
Review Booking – Popescu

Cazare Dominic Boutique - Casa Mare

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest