Chiba – Cabana superba in mijlocul naturii – Timisu de Jos

cazari de vis

Cabana Chiba se afla in localitatea Timisu de Jos la aproximativ 12 km de centrul orasului Brasov. Loacatia este de poveste, in mijlocul naturii iar cabana este absolut impecabila. 

Locatie: Timisu de Jos

Chiba

Chiba se afla la aproximativ 6 km de Parc Aventura Brasov si ofera aparat de cafea, vedere la gradina si balcon. Oaspetii cazati in aceasta chalet beneficiaza de WiFi gratuit, lounge comun si parcare privata gratuita.

Aceasta chalet are 7 dormitoare, 5 bai, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zona de luat masa, bucatarie dotata complet si patio cu vedere la rau.

Chiba

Aceasta chalet pune la dispozitie terasa. Aproape de Chiba puteti opta pentru drumetii. Oaspetii pot sa se relaxeze in gradina.

Strada Sforii si Piata Sfatului se afla la 12 km de proprietate.

Ce spun oaspetii despre Chiba

“Locatia este de poveste, in mijlocul naturii, am avut vizitatori caprioare si vulpi. Se pot face trasee pornind pe jos de la cabana, zona este de vis. Cabana este impecabila, totul foarte curat si ingrijit, ne-am simtit ca acasa. Gazdele sunt foarte primitoare si prompte. Un sejur deosebit, recomand cu caldura.”
Review Booking – Sonia

Chiba
Cazare Chiba

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.