Chalet Ro – Cabana cu pozitie deosebita si priveliste extraordinara in satul Pestera

Chalet Ro se afla in cel mai frumos sat din Romania, Pestera, la o altitudine de 1200 de metri. Cabana se bucura de o pozitie deosebita oferind o priveliste extraordinara asupra peisajului inconjurator.

Locatie: Pestera

Chalet Ro

Chalet Ro este o casa de vacanta de sine statatoare, cu o curte mare si facilitati de gratar, situata in satul Pestera, Moieciu de Jos, judetul Brasov, la o altitudine de aproximativ 1200 de metri. Parcarea privata este gratuita.

Casa de vacanta cuprinde o zona de relaxare, o zona de luat masa si o bucatarie complet utilata, cu cuptor cu microunde. De asemenea, exista un TV cu ecran plat cu canale prin cablu si un CD player. Printre alte facilitati, Chalet Ro include si o terasa.

Oaspetii pot lua micul dejun, pranzul sau cina la un restaurant din apropiere.

Chalet Ro se gaseste la 35 km de Brasov si la 33 km de Poiana Brasov. In zona se pot practica diverse activitati, precum echitatie, ciclism si drumetii.

Chalet Ro

Ce spun oaspetii despre Chalet Ro

“Am petrecut cateva zile minunate aici. Locatia are tot ceea ce iti poti dori pentru un concediu linistit. Privelistea este minunata, te bucuri de peisaje superbe, aer proaspat de munte si a fost punct de pornire pentru cateva drumetii pe munte. Chaletul este dotat cu toate cele necesare prepararii mancarii, ne-am gatit la gratar, la ciaun. Seminul din living a fost piesa de rezistenta, mai ales in serile reci cu viscol. Cabana este decorata cu mult bun gust, iar mobilierul rustic mi-a adus aminte de vacantele petrecute la bunici.”
Review Booking – Elena

Chalet Ro
Cazare Chalet Ro

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.