Cazari cu ciubar in Romania

In articolul care urmeaza ne propunem sa facem o selectie cu cazari cu ciubar in Romania care ne-au impresionat. Speram sa gasiti utila lista noastra!

1. Carpentiere Arena

Hotelul Carpentiere Arena din comuna Rasinari, Sibiu, ofera o varietate larga de optiuni de cazare si activitati. Poti alege dintre camere duble standard/lux, apartamente sau garsoniere. Te poti relaxa in piscina, sauna sau ciubar chiar la poalele muntelui Cindrel. Restaurantul hotelului se mandreste cu un meniu traditional preparat modern, o selectie de vinuri indragite si cocktailuri preparate pe loc de barmani cu experienta.

Locatie: Rasinari
Afla mai multe despre Carpentiere Arena

Cazare Carpentiere Arena

2. Akasha

Akasha Retreat este locul perfect pentru a te reconecta cu tine si cu natura. Se afla in Parcul National Piatra Craiului si iti pune la dispozitie numeroase activitati de relaxare. Aici poti ss participi la lectii de yoga si meditatie in grup, poti vizita imprejurimile pe o bicicleta electrica, ai posibilitatea sa-ti programezi o sedinta de masaj sau poti opta pentru o sauna traditionala.  

Locatie: Pestera
Afla mai multe despre Akasha Retreat

Cazare Akasha


3. Casa Glod

Cazari cu ciubar

Casa Glod se afla la limita dintre judetele Alba si Hunedoara. Casa este construita in spiritul caselor traditionale romanesti. Exista 2 case care se pot inchiria individual, casa muzeu – cu 2 camere duble si casa scoala – cu 3 dormitoare duble

Locatie: 50 km de Alba Iulia
Afla mai multe despre Casa Glod

Cazare Casa Glod


4. Pensiunea Lac

Pensiunea Lac se afla in apropiere de Ramnicu Valcea si Calimanesti in localitatea Arfeu. In cadrul pensiunii va puteti bucura de terasa, gradina, un lounge comun si nu in ultimul rand de peisajul si privelistea minunata.

Locatie: Arefu
Afla mai multe despre Pensiunea Lac

Cazare Pensiunea Lac

5. Pensiunea Dealul Verde

Cazari cu ciubar

Asezata in milocul padurii, la poalele muntilor Fagaras, Pensiunea Dealul Verde este integral ingropata in pamant. Ramase la vedere sunt doar fatadele celor trei cladiri , insirate in sus pe un deal. Proprietatea este formata din trei corpuri de cladire asezate la o diferenta de inaltime de 7m una fata de cealalta.

Locatie: Porumbacu de Sus
Afla mai multe despre Pensiunea Dealul Verde

Cazare Pensiunea Dealul Verde

6. Hai La Munte Bran

Cazari cu ciubar

Hai La Munte Bran se afla în Bran si desi sunt situate intr-o zona turistica aglomerata, cabanele sunt o adevarata oaza de liniste, relaxare in intimitate si libertate, la poalele Bucegilor, foarte aproape de partia de ski Zanoaga

Locatie: Bran
Afla mai multe despre Hai La Munte Bran

Cazare Hai La Munte Bran

7. Andu’s Chalet

Cazari cu ciubar

Andu’s Chalet se afla in imediata apropiere a partiilor de ski Sorica si Cazacu in statiunea Azuga. Cabana este dotata cu o terasa spatioasa cu vedere la Muntii Bucegi si valea Azuga. Cazare dispune si de o cada cu hidromasaj.

Locatie: Azuga

Afla mai multe despre Andu’s Chalet

Cazare Andu’s Chalet

8. Pensiunea Bucin

Cazari cu ciubar

Pensiunea Bucin se afla in cel mai inalt punct al traseului dintre Gheorghieni si Praid. Cazare se afla la o altitudine de 1276 metri si este de o frumusete deosebita.

Locatie: Bucin
Alfa mai multe despre Pensiunea Bucin

Cazare Pensiunea Bucin

9. La Cabana By the Lake

Cazari cu ciubar

La Cabana By the Lake sa afla in localitatea Arfeu in apropiere de Ramnicu Valcea si Calimanesti. Cazarea incanta prin privelistea minunata catre lac. Oaspetii se pot bucura de gradina din incinta proprietatii sau pot merge la ski sau in drumetii.

Locatie: Arefu
Afla mai multe despre La Cabana By the Lake

Cazare La Cabana By the Lake


10. Raven’s Nest

Raven’s Nest se afla intr-un loc spectaculos care ofera nenumarate posibilitati de explorare. Sunt multe obiective turistice în zona, la care poti ajunge pe jos de la Raven’s Nest. De exemplu, Rezervația Vanatorile Ponorului, Pestera Huda lui Papara din Muntii Trascau, Cascada Sipote si Poarta Zmeilor.

Locatie: Salciua, Alba
Afla mai multe despre Raven’s Nest 

Cazare Raven’s Nest

Speram ca v-a placut lista noastra cu cazari cu ciubar in Romania si va dorim o vacanta de vis!

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.