Castelul Kálnoky – Cazare in case traditionale ardelenesti

Count Kalnoky’s Transylvanian Guesthouses se afla in Miclosoara, la 41 km de biserica fortificata din Harman, si ofera restaurant, parcare privata gratuita, bar si gradina. Proprietatea pune la dispozitie camere de familie si terasa

Locatie: Miclosoara

Castelul Kálnoky

Castelul Kálnoky de la Miklósvár / Miclosoara dateaza din anii 1800 si inainte. Casutele au fost restaurate cu atentie pentru a-si pastra farmecul si caracterul original transilvanean.

Pensiunile sunt situate in gradini spatioase, unele cu berze cuibarandu-se pe acoperisurile din apropiere. Au fost frumos mobilate cu antichitati in stilul secuiesc si sasesc transilvanean. Pentru a ne asigura ca oaspetii nostri au un sejur cald si confortabil si in timpul iernii, am imbunatatit sobele originale cu lemne printr-un sistem de incalzire centrala ascuns.

Castelul Kálnoky

Satul are infrastructura mica, prin urmare nu putem (si nu dorim) sa pretindem perfectiunea tehnica. Unele strazi raman neasfaltate si cu gropi, asa ca pot deveni prafuite la soare si noroioase dupa ploaie. Nu se poate nega farmecul rustic si caracterul original ardelenesc, care ofera o oportunitate de a trece inapoi in timp.

Ce spun oaspetii despre Castelul Kálnoky

“Am revenit dupa ce anul trecut vizitasem castelul. Ne-a placut! Camerele de oaspeti sunt situate intr-o curte mare, gospodarie tipica zonei. Spatiile de cazare si salile comune sunt amenajate intr-un mix echilibrat de traditional si clasic. Ne-am simtit rasfatati, cina a fost superba. Am apreciat foarte mult atentia personalului pentru detalii.”
Review Booking – Viliana

Cazare Kálnoky

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.