Casa Pescarului – Casa pe malul marii cu bar, gradina si zona de plaja in Colibita

Casa Pescarului langa lac cu ponton se afla in localitatea Colibita, pe malul marii si este dotata cu bar, gradina, zona de plaja privata si WiFi gratuit. Cazarea are parcare privata gratuita iar oaspetii se pot bucura de drumetii, pescuit si canotaj.

Locatie: Colibita

Casa Pescarului

Unul dintre paturile duble este mai mic in lungime, potrivit pentru 2 copii. Configuratia casei este de 6 adulti si 2 copii.

Casa Pescarului este o casa de familie veche, taraneasca, renovata pentru a pastra aspectul traditional si pentru a oferi tot confortul necesar. Cazarea este situata chiar pe malul Lacului Colibita.

Casa Pescarului

Casa ofera un spatiu ideal de cazare pentru 6 adulti si 2 copii (exista un pat de 160 cm pentru copii). Acces la ponton pentru pescuit sau scaldat. Proprietatea este izolata, fara alte case in apropiere. Accesul la Casa Pescarului se poate face cu masina.

Spatiul – TV prin satelit – Wi-Fi – Semineu cu lemne in living, – cuptor cu microunde, – Cafea – Aragaz pe gaz – Frigider. – Ustensile si accesorii pentru 8 persoane, – Ponton, – Gratar exterior, – sezlonguri, – Parcare privata.

Casa Pescarului

Ce spun oaspetii despre Casa Pescarului

“Aceasta “casuta” este situata intr-un loc nemaipomenit de frumos. Accesul diresct la lac (care de altfel este la efectiv 5 pasi de ponton) este foarte convenabila, mai ales ca pe ponton gasesti barcute, caiacuri, hidrobiciclete pe care le poti folosi in voie. Proprietatea este vasta si poti face plimbari in voie, fara sa fii deranjat de nimeni. noi mergem an de an si de fiecare data revenim cu placere aici. Casuta este echipata cu tot ce trebuie paturi suficiente pentru 2 familii si wifi puternic, iar in anotimpul rece te poti bucura si de jacuzzi :-)”
Review Booking – Paula

Cazare Casa Pescarului

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.