Cabana Stana Tarle – Cabana cu jacuzzi, sauna, semineu in Sinaia

cazari de vis

Cabana Stana Tarle se afla in Sinaia si este pozitionata intr-o zona deosebit de pitoreasca. Cazarea este dotata cu jacuzzi, sauna, semineu si este inconjurata de munti.

Locatie: Sinaia

Cabana Stana Tarle

Situata intr-o zona pitoreasca din Sinaia, la o altitudine de 1.600 de metri, Cabana este inconjurata de munti si ofera WiFi gratuit, o cada cu hidromasaj, o sauna si o camera de zi eleganta cu semineu.

Proprietatea include 3 dormitoare duble si 2 dormitoare triple, fiecare cu baie privata. Oaspetii au la dispozitie si o bucatarie bine utilata.

Proprietatea se afla la intersectia a 2 trasee de schi si la 1,5 km de telecabina care asigura legatura cu orasul Sinaia. In zona din jurul cabanei exista diverse trasee de drumetii.

Cabana Stana Tarle

Ce spun oaspetii despre Cabana Stana Tarle

“Cu siguranta mi-au placut privelistile absolut spectaculoase, excursia offroad prin Ranger, mancarea uimitoare pregatita de personalul grozav.”
Review Booking – Carmen

“Cabina este fantastica. Privelistea este uluitoare. Bucataria este foarte bine utilata. Toate facilitatile sunt excelente.”
Review Booking – Anonim

“Locatie excelenta, personal foarte amabil si de ajutor. Pentru mese memorabile trebuie sa va planificati din timp. Oportunitati nelimitate pentru drumetii. Google Maps pentru cai este destul de precisa.
Atmosfera confortabila si aranjament perfect pentru un vin cu prietenii. Am ales si bourbon;)
Bucurati-va!!”

Review Google – Razvan Stoica

Cabana Stana Tarle
Cazare Cabana Stana Tarle

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.