Cabana Lac Paltinu – Cabana cu iesire la lac in Valea Doftanei

cazari de vis

Cabana Lac Paltinu are iesire la lacul Paltinu, se afla in padure, in Valea Doftanei si ofera privelisti uimitoare si imprejurimi linistite.

Locatie: Valea Doftanei

Cabana Lac Paltinu

Cabana are 100 mp, cu doua dormitoare, baie, living si bucatarie open space, terasa si ponton. Capacitatea maxima este de 8 adulti si 3-4 copii.

Dormitoare cu paturi duble; in living sunt canapele extensibile grupate in preajma semineului; TV, statie de andocare iPod, consola de jocuri Xbox. Acces la wi fi.

Bucatarie cu ustensile, cuptor, frigider si cuptor cu microunde, aparat de cafea. Zona exterioara generoasa, cu locuri de relaxare, zona de gratar si iesire la ponton.

Gazdele sunt foarte prietenoase. Nu vor fi in preajma, dar putem comunica oricand cu ele, prin telefon.

Peisajul superb, faptul ca ne aflam in padure si putem iesi nestingheriti pe pontonul de la lac, toate acestea fac din aceasta cazare sa fie un loc perfect pentru relaxare!

Cabana Lac Paltinu

Ce spun oaspetii despre Cabana Lac Paltinu

“Cabana Paltinu este baza pentru toate sporturile si aventurile montane, atat iarna cat si vara. Acesta este cel mai bun loc daca doriti sa petreceti ceva timp cu oamenii de la munte. Vederea de la fereastra ta este pur si simplu uimitoare.”
Review Tripadvisor – Adrian Valean

Cazare Cabana Lac Paltinu

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.