Cabana Coltii Ghimbavului – Cabana izolata in mijlocul naturii la intrare in Cheile Ghimbavului

Cabana Coltii Ghimbavului se afla intr-o poiana intramontana la intrare in Cheile Ghimbavului. Zona este cu izolata si de o frumusete salbatica cu paraie cristaline, stanci si paduri dese

Locatie: Cheile Ghimbavului

Cabana Coltii Ghimbavului

Cabana 1, Cabana propriu-zisa, unde se afla camerele pentru dormit.

In C1 sunt 26 de locuri de cazare, gupate in 6 spatii de cazare. Pentru fiecare spatiu de cazare accesul se face separat de afara.

  • 1 camera dubla cu 1 pat matrimonial 
  • 1 camere tripla cu 1 pat matrimonial si 1 pat etajat single 
  • 1 camera de 4 locuri cu 1 pat matrimonial, 1 pat etajat si 1 pat single individual
  • 1 duplex de 4 sau 5 locuri, format din 2 camere cu scara interioara, contine 1 pat dublu la parter si 3 paturi single individuale la etaj
  • 1 duplex de 5 locuri, format din 2 camere cu scara interioara, contine 2 paturi single supraetajate la parter si 3 paturi single individuale la etaj
  • 1 apartament de 7 locuri, format din 2 camere si mansarda, contine 1 pat matrimonial 1 prima camera, 3 paturi single individuale in a doua camera. 2 saltele tip prici in mansarda. 

Toate spatiile de cazare au bai proprii. Paturile sunt dotate cu saltele ortopedice, protectie saltea, 1 sau 2 pilote, lenjerie de pat, perne antialergeni. Baile sunt dotate cu chiuveta, dus, prosoape, hartie igienica, sapun lichid, matura, faras, galeata si mop.

Cabana Coltii Ghimbavului

Mobilierul camerelor este confectionat din lemn, hand-made, cu accent traditional. Sentimentul intoarcerii la vremuri mai simple si mai curate este autentic. 

Cabana 2, cabana cu rol de salon, bucatarie, si eventuale evenimente. Contine 1 bucatarie utilata, 1 camera anexa ( pentru preparare prajeli pe aragaz ), 1 salon , 1 terasa, 1 observator la etaj. Bucataria este utilata cu 2 argazuri, 2 frigider cu congelator, 1 plita pe lemn, vesela completa pentru 30 persoane. Pentru exterior punem la dispozitie 2 gratare si ceaun de 50l. Salonul si terasa au 100 mp, suficient pentru maxim 30 de persoane. 

Cabana Coltii Ghimbavului

Ce spun oaspetii despre Coltii Ghimbavului

“O zona extraordinara dar cam greu accesibila”
Review google – Plum Ciprian

Cazare Cabana Coltii Ghimbavului

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.