Cabana Barlogul – Cabana cu infinity pool incalzita si priveliste dementiala aproape de Cluj

Cabana Barlogul se afla la 30 de minute de Cluj-Napoca si dispune de o piscina infinity cu apa incalzita. Vederea extraordinara din infinity pool face sa merite pretul putin piperat. Cabana se poate inchiria in intregime cu 3500 RON pe noapte si poate gazdui 30 de persoane. Daca aveti un grup mare de prieteni si vreti sa petreceti cateva zile de vis la piscina inconjurati de o vedere extraordinara atunci cabana Barlogul este locul ideal.

Locatie: Cluj-Napoca

Cabana Barlogul

Experimenteaza frumusetea unica a Transilvaniei la cabana Barlogul, in Somesu Rece, Gilau, Cluj, Romania. Bucurati-va de vederi uluitoare de la cada cu hidromasaj sau experimentati viata orasului, la doar 20 de minute. Optiuni all inclusive disponibile.
Weekend-urile sunt de obicei pline si preferam sa inchiriem intregul loc (3 zile, 2 nopti) pentru 800 €. Perfect pentru petreceri de ziua de nastere si alte evenimente speciale.

Cabana Barlogul


La proprietate sunt disponibile piscina infinita incalzita, cada cu hidromasaj, cuptor pentru pizza si gratar. Casa poate gazdui pana la 30 de persoane.

Ce spun oaspetii despre Cabana Barlogul

“A fost absolut grozav! Nu am cuvinte sa o descriu. Mi-am sarbatorit 30 de ani acolo cu 20 de prieteni si 7 copii si ne-am simtit cu totii in paradis. Cel mai mult ne-am iubit pe Ioana si mancarea ei delicioasa. Privelistile sunt uluitoare, iar cada incalzita extraordinara! Cu siguranta voi reveni si recomand sejururi de peste 4 zile pentru ca tu sa ai cu adevarat timp sa te bucuri de acel loc”
Review airbnb – Ruxandra

Cabana Barlogul
Cazare Cabana Barlogul

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.