Boarder’s Cottage – Cabana moderna renovata recent cu vedere spectaculoasa asupra Muntilor Baiului in Sinaia

Boarder’s Cottage este o cabana moderna, rustica si renovata recent, cu vedere spectaculoasa asupra Muntilor Baiului, capabila sa gazduiasca pana la 8 persoane. Cabana se afla intr-o zona foarte linistita la o altitudine de 950 m si dispune de living mare comun cu canapea si masa mare din lemn, bucatarie complet utilata, lounge de citit, terasa mare deschisa, gradina mica si camera de depozitare a echipamentelor.

Locatie: Sinaia

Boarder’s Cottage

Boarder’s Cottage, cabana de munte rustica moderna, recent renovata, cu vedere spectaculoasa asupra Muntilor Baiului, capabila sa gazduiasca pana la 8 persoane.
Zona foarte linistita la 950 m altitudine, aer curat, living mare comun cu canapea si masa mare din lemn, bucatarie complet utilata, salon de lectura, terasa mare in aer liber, gradina mica si depozit pentru echipamente.Parcare gratuita si sigura pe strada.

Casa cu centrala termica pe gaz are patru dormitoare confortabile, unul cu baie proprie si alte trei cu acces la doua bai comune. Salon de lectura mic si confortabil.Canapea extensibila in camera de zi comuna mare.

Boarder’s Cottage

Casa este dotata cu: aragaz electric, aragaz, aragaz cu microunde, masina de spalat vase, filtru de cafea, stoarce sucuri, blender, ceainic, toaster, 2 frigidere, uscator de par, smart TV, WI-FI de mare viteza.

Alte lucruri de remarcat: Fumatul interzis!
Intrucat este aproape in intregime din lemn, nu este permis fumatul in interiorul casei, doar in curte. Nu este permis focul deschis in curte, ci doar in locul special pentru gratar.

Fara petreceri sau evenimente. Nu este potrivit pentru animale de companie.

Boarder’s Cottage

Ce spun oaspetii despre Boarder’s Cottage

“Recomand cu caldura locul Ioanei. Am avut un sejur fantastic alaturi de familie si prieteni. Informatiile/imaginile despre cabana sunt exacte in descriere. Cabana este frumoasa si are tot ce ai nevoie. Privelistea este de asemenea fantastica. Ioana este foarte prietenoasa si raspunde rapid la mesaje. Cu siguranta voi ramane din nou cand sunt la Sinaia”
Review airnbn – Cristina

Cazare Boarder’s Cottage

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest