Avincis – Conac si crama in Dragasani

cazari de vis

AVINCIS este continuarea unei povesti de familie, cu pasiune pentru vinuri si lucru bine facut, care a inceput inca din anul 1927.

Astazi, domeniul Vila Dobrusa, care si-a deschis portile pentru iubitorii vinului in vara anului 2011, cuprinde conacul, crama AVINCIS, 40 hectare de vita de vie, mai multe hectare de padure si amenajarea peisagistica. AVINCIS este simbolul renasterii vinului romanesc, sub semnul traditiei si al modernitatii.

Locatie: Dragasani

Avincis

Ce spun oaspetii despre Avincis

Locatia podgoriei este unica, chiar pe varful unui deal. Exista posibilitatea de a sta peste noapte, la pachet cu degustarea vinurilor. Recomand cu incredere acest lucru, pentru ca sunt niste apartamente cu mobilier si privelisti foarte frumoase, nu ti-ai crede ca esti la tara. Degustarea vinului foarte interesanta, plimbandu-ne tot prin domeniu, am putut juca si tenis. La cerere, putem lua si cina. Loc unic de vizitat, nu ma asteptam sa vad asta in mediul rural
Review TripAdvisor – Irina Andreea

Avincis
Cazare Verdea

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.