Atra Doftana – Cazare superba pe Valea Doftanei cu vedere la lac si terasa in aer liber

ATRA DOFTANA

Atra Doftana se alfa la doar 90 minute de Bucuresti, intre muntii impaduriti, pe malul lacului Paltinu. Atra este un loc perfect unde te poti deconecta de rutina zilnica si sa te relaxezi cu adevarat.

Locatie:  Fundatura Cerbului, Tesila

Cazarea are vedere la lac şi pune la dispoziție un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internațională. Terasa în aer liber are facilităţi de grătar.

Toate camerele includ TV cu ecran plat şi baie dotată cu uscător de păr, halate de baie şi papuci.

Oaspeţii pot închiria biciclete de la locatie care asigură un serviciu de închirieri auto.Lacul Paltinu oferă oportunități pentru pescuit, înot şi caiac. Munții Baiului se află la 15 km.

Restaurantul ATRA isi propune sa ofere o experienta de fine dining, departe de agitatia oraselor, chiar in inima naturii. Capacitate de aproximativ 50 persoane.

Ce spun oaspetii despre Atra Doftana

“Locație deosebit de frumoasa, curat în toată locația, restaurant excelent, personal atent , camera spațioasă și vedere către lac, cald in camera, am sa mai revin, incantat de ceea ce am găsit aici.”
Review Booking – Marian

“Camera frumoasa, asternuturi impecabile si un view superb. Locatia merita toti banii. Fine-dining-ul si selectia de vinuri jos palaria. Personalul dragut si atent, nu am interactionat foarte mult, dar atat cat am facut-o a fost receptiv si amabil. Cele mai bune sortimente de cafea din cate am gustat in ultima vreme. A… şemineul mi s-a părut o investitie grozavă, se integrează perfect în zona restaurantului, iar muzica a contribuit din plin la nota de ansamblu a locaţiei.”
Review Booking – Burst

Cat costa

Pretul pentru o camera twin este de aproximativ 128 eruo pe noapte.

Cazare ATRA DOFTANA

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.