Andu’s Chalet – Cabana cu terasa spatioasa si vedere la Muntii Bucegi langa partia de ski Sorica

Andu’s Chalet se afla in imediata apropiere a partiilor de ski Sorica si Cazacu in statiunea Azuga. Cabana este dotata cu o terasa spatioasa cu vedere la Muntii Bucegi si valea Azuga. Cazare dispune si de o cada cu hidromasaj.

Locatie: Azuga

Andu’s Chalet

Andu’s Chalet este o superba casa de vacanta situata in Azuga, situata la circa 700 m de partiile de schi Sorica si Cazacu.

Construita pe 3 nivele (cca 200 mp), vila cuprinde 4 dormitoare cu bai proprii (2 cada hidromasaj, 2 cabine dus), living spatios, grup sanitar, bucatarie complet echipata (plita gaz, cuptor electric, cuptor microunde, cafea, toaster, blender, frigider, masina de spalat vase), zona de luat masa atat in interior cat si pe terasa care ofera o cu priveliste spectaculoasa catre Muntii Bucegi, Valea Azugai si partiile de schi.

Andu’s Chalet

Facilitatile includ semineu, hot tube (jacuzzi) pentru 4-6 persoane (cost suplimentar), gratar, parcare, internet WIFI, TV in toate incaperile, masina spalat rufe, fier si masa calcat.

Curtea interioara este etajata, decorata cu foioase si conifere, alaturi de flora specifica zonei. Imprejurimile ofera un peisaj mirific, acompaniat de cantecul pasarilor de munte. Zona este populara printre iubitorii de schi, ciclism si drumetii.

Andu’s Chalet

Ce spun oaspetii despre Andu’s Chalet

“O vila rurala uimitoare, foarte conservata si bine intretinuta. a fost minunat. Proprietarul vilei a fost foarte disponibil si ne-a ajutat cu tot ce aveam nevoie (si chiar si cu ceea ce nu am cerut, a fost mereu disponibila si de ajutor pentru noi). Fiecare cerere a fost indeplinita imediat si ne-am bucurat de fiecare moment.”
Review Booking – Israel

Cazare Andu’s Chalet

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.