Amfiteatrul Transilvania – Resort rural aproape de Bran ideal pentru a evada in natura

Amfiteatrul Transilvania este un resort rural ascuns de aglomeratia uzuala intalnita in zona Bran. Situat la 10km de Moieciu de Sus, se poate ajunge aici pe un drum forestier accesibil si pentru o masina normala. Complexul s-a nascut din renovarea unor contructii vechi de 200 de ani.

Locatie: Moieciu de Sus

Amfiteatrul Transilvania

Fiecare casa este vie, fiecare camera respira si traieste odata cu oaspetii sai. Aceste case au renascut dupa decenii de amortire, furtuni si ploi, ninsori si arsite de soare.

Orice bucatica din casa poarta amprenta vechiului si a noului, a simbiozei naturii cu munca omului, care a zidit cu pricepere si pasiune fiecare detaliu.

Odata ce vei pasi inauntru vei fi napadit de atmosfera de basm a casutelor, unde mirosul vegetal al peretilor impreuna cu culorile blande te vor transpune intr-o alta lume. Trezeste-te in cuibul fermecat si admira frumusetea naturii din patul moale!

Amfiteatrul Transilvania

Ce spun oaspetii despre Amfiteatrul Transilvania

“Priveliștea este uluitoare și, de asemenea, mâncarea, cuvântul „gurmand” se potrivește cu adevărat restaurantului. Este un loc grozav pentru a petrece o zi (sau mai multe) și abia aștept să încerc alte lucruri de la ei. Mi-au plăcut coltunasiul și frappe-ul. E puțin greu să ajungi acolo, am făcut drumeții, dar majoritatea oamenilor merg cu mașina (deși drumul este foarte rău și personal nu l-aș recomanda). Este o drumeție de 5 km și puteți lăsa mașina pe drum. Din păcate, locul lor de parcare de la drumul principal nu era deschis.”
Review Google – Lorena Pop

Cu siguranta un loc de vizitat! Drumul este putin complicat, deoarece consta in mare parte din pavaj stancos. Daca iti pretuiesti masina, as recomanda sa conduci cu o viteza scazuta si sa te asigur ca nu te blochezi pe drum, dat fiind faptul ca este mai mult un sens, cu opriri ocazionale pentru a lasa alte masini sa treaca.
Pe timpul verii poti ajunge acolo cu orice tip de masina, dar cu siguranta vei avea nevoie de un SUV pentru a ajunge acolo cand este ninsoare.
Nota importanta: restaurantul este accesibil doar cu rezervare prealabila!

Review Google – Cosmin Raveica

Cazare Amfiteatrul Transilvania

Pentru mai multe idei de vacanta incercati articolul nostru despre 100 cazari de vis din Romania sau pagina noastra de facebook Cazari de vis din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.