Top 5 hoteluri cu piscina interioara in Bucuresti

hotel cu piscina interioara bucuresti

Daca sunteti in cautarea unui hotel cu piscina interioara Bucuresti atunci va recomandam articolul nostru in care va prezentam o selectie cu cele mai bune 5 variante. Aceste hoteluri ofera vizitatorilor conditii de inalta calitate indiferent de perioada anului.

Bucuresti este capitala Romaniei precum si cel mai mare oras din tara. Acest lucru ii ofera pozitia de principal centru industrial si comercial al tarii. Din acest motiv, Bucurestiul este constant vizitat de oameni ce cauta cele mai bune hoteluri.

1. The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

hotel cu piscina interioara bucuresti

Adresa: 2-6 Doamnei Street, Sector 3, 030053 Bucuresti

Hotelul The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection este in topul listei noastre deoarece acesta pune la dispozitia clientilor o superba piscina interioara, un centru de fitness, un restaurant, biciclete gratuite, precum si o receptie deschisa non-stop și room service. 

Cazare The Marmorosch Bucharest

2. JW Marriott Bucharest Grand Hotel

hotel cu piscina interioara bucuresti

Adresa: Calea 13 Septembrie 90, Sector 5, 050726 Bucuresti

Hotelul Marriott Bucharest se remarca prin confort si eleganta. Acesta ofera clientilor  un centru de conventii, un centru spa si club de sanatate, o galerie comerciala precum si un cazinou. Cladirea este situata langa Palatul Parlamentului, fapt ce aduce clienti de cel mai inalt rang, precum sefi de stat sau membri ai familiei regale.

Cazare JW Marriott Bucharest Grand Hotel

3. Athenee Palace Hilton Bucharest

Adresa:  Episcopiei 1-3, Sector 1, 010292 București

Hotelul este situat intr-o cladire emblematica, chiar langa Ateneu. In afara de camerele si suitele spatioase, oaspetii au parte de un club de sanatate cu piscina interioara, cada cu hidromasaj, baie de aburi si sauna.

Cazare Athenee Palace Hilton Bucharest

4. Epoque Hotel – Relais & Chateaux

hotel cu piscina interioara bucuresti

Adresa: 17C Intrarea Aurora, Sector 1, 010213 București

Epoque Hotel este un hotel de tip boutique ce pune accent pe eleganta, relaxare si lux. Clientii hotelului beneficiaza un centru spa cu sauna finlandeza, sauna umeda, cada cu hidromasaj, piscina interioara si centru de fitness. La cerere, oaspeti pot incerca si diverse masaje.

Cazare Epoque Hotel – Relais & Chateaux

5. Sheraton Bucharest Hotel

hotel cu piscina interioara bucuresti

Adresa: 5-7 Calea Dorobantilor, District 1, Sector 1, 010551 Bucuresti

Sheraton Bucharest Hotel pune accent pe experienta oaspetilor sai si le ofera centru de fitness, piscina interioara si un centru SPA Skyview. Piscina este incalzita si dotata cu un sistem special de inot contra unui curent de aer sau apa, 3 zone de hidromasaj si 2 fantani pentru masaj cervical.

Cazare Sheraton Bucharest Hotel

Speram ca daca sunteti in cautarea unui hotel cu piscina interioara Bucuresti ati reusit sa gasit o idee pe placul vostru in selectia noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookie-uri pentru personalizarea serviciilor oferite. Dacă folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.