Cazare Brasov cu piscina – Top 13

In articolul de mai jos ne propunem sa oferim solutii pentru cei ce cauta o cazare in Brasov cu piscina. Daca va doriti sa va relaxati dupa o zi lunga atunci va recomandam una din cele 13 variante alese de noi.

1. Hotel Kronwell

Hotelul Kronwell - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Kronwell din Brasov beneficieaza de un centru de spa care dispune de o piscina interioara, un studio de fitness si o sauna. Tot in cadrul centrului spa puteti beneficia de tratamente de infrumusetarea. De mentionat ca toate aceste servicii vin la un cost suplimentar.


Cazare Hotel Kronwell

2. Grand Hotel Belvedere

Grand Hotel Belvedere - Cazare Brasov cu piscina

Grand Hotel Belvedere se afla la doar 700 de metri de centrul vechi. Hotelul beneficieaza de o piscina sezoniera in aer liber si vedere panoramica superba la Brasov.


Cazare Grand Hotel Belvedere

3. Belvedere

Hotelul Belvedere - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Belvedere se afla pe drumul ce duce spre Poiana Brasov la doar 1km fata ce centrul vechi. Cazare este dotata cu o piscina in aer liber si vedere panoramica la muntii Bucegi si Postavaru.


Cazare Belvedere

4. Grand Hotel

Hotelul Grand - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Grand se afla intr-o zona rezidentiala linistita din Brasov. Oaspetii se pot bucura de o gradina mare si o piscina exterioara.


Cazare Grand Hotel

5. Hotel Aro Palace

Hotelul Aro Palace - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Aro Palace se afla foarte aproape de centrul vechi la Brasovului si ofera vedere catre Muntele Tampa si Parcul Central. Hotelul este dotat cu un centru de spa si wellness care dispune de o piscina, saune, o sala de fitness si zone de masaj.


Cazare Hotel Aro Palace

6. Hotel Garden Club

Hotelul Garden Club - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Garden Club este dotat o piscina in aer liber. Oaspetii se pot bucura de o gradina cu trandafiri. Hotelul se afla la doar 200 de metri de Paradisul Acvatic.


Cazare Hotel Garden Club

7. Teleferic Grand Hotel

Teleferic Grand Hotel - Cazare Brasov cu piscina

Teleferic Grand Hotel se afla la doar 50 de metri de gondola si teleschi. Oaspetii hotelului beneficiaza gratuit de access la centrul spare care este dotat cu o piscina interioara, jacuzzi in aer liber sala de fitness si 3 tipuri de sauna.


Cazare Teleferic Grand Hotel

8. Aurelius Imparatul Romanilor

Aurelius Imparatul Romanilor - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor se afla pe malul lacului Miorita in centrul statiunii Poiana Brasov. Cazare este dotata cu o piscina interioara, jacuzzi, sala de fitness si sauna. Toate facilitatile sunt gratuite pentru cei cazati la hotel.


Cazare Aurelius Imparatul Romanilor

9. Hotel Escalade

Hotel Escalade - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Escalade se afla la 100 de metri de gondola din Poiana Brasov. Oaspetii se pot bucura de un centru de spa dotat cu piscina interioara si sauna.


Cazare Hotel Escalade

10. Rizzo Boutique Hotel

Rizzo Boutique Hotel - Cazare Brasov cu piscina

Rizzo Boutique Hotel se afla la doar 20 de metri de patinoarul din Poiana Brasov. Hotelul dispune de piscina interioara incalzita, sauna si jacuzzi.


Cazare Rizzo Boutique Hotel

11. Silver Mountain Resort & Spa

Silver Mountain Resort & Spa - Cazare Brasov cu piscina

Silver Mountain Resort & Spa se afla in statiunea Poina Brasov la 20 de minute de mers pe jos pana la partia de ski Bradul. Cazarea este dotat cu un centru de wellness si spa dotat cu sauna, jacuzzi si piscina.


Cazare Silver Mountain Resort & Spa

12.Resort Ambient

Resort Ambient - Cazare Brasov cu piscina

Resort Ambient se afla in Cristian la 7km de Brasov. Complexul este dotat cu o piscina sezoniera in aer liber si loc de joaca pentru copii.


Cazare Resort Ambient

13.Alpin Resort Hotel

Alpin Resort Hotel - Cazare Brasov cu piscina

Hotelul Alpin Resort se afla in centrul statiunii Poiana Brasov. Hotelul are o piscina semi-olimpica si un centru de spa dotat cu jacuzzi, sala de sport si sauna uscata si umeda.


Cazare Alpin Resort Hotel

Daca v-a placut articolul nostru despre cazari in Brasov cu piscina – top 13, va invitam sa incercati si 16 locatii pentru vacante de vis in Romania, cazare cu piscina in Sinaia – top 10, 10 pensiuni cu piscina din Romania sau 100 cazari de vis in Romania

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest