Cazare Bansko ski

cazare Bansko ski

Resortul de ski Bansko a devenit extrem de popular atat in randul turistilor romani, cat si a celor straini. Acest oras din Bulgaria este o destinatie de ski absolut unica, avand o multime de hoteluri, cabane si vile la care poti gasi cazare pe gustul tau. Indiferent de bugetul de care dispui, iata cateva oferte de cazare Bansko ski de nerefuzat!

1. Kempinski Hotel Grand Arena

cazare Bansko ski

Acest hotel de lux este faimos datorita pozitionarii sale perfecte – este exact langă partia de ski! Deși Kempinski este optat mai ales in sezonul rece, trebuie sa stii ca acesta este o destinatie extraordinara si pe timp de vara. Un hotel de 5 stele pe cinste!

Cazare Kempinski Hotel Grand Arena

2. Guest House Ivan

Trecem de la un hotel de cinci stele la o casuta mica, relaxanta, perfecta pentru cei care au nevoie de liniste. Guest House Ivan ofera acel sentiment retro pe care multi incearca sa-l imite, dar fara succes!

Cazare Guest House Ivan

3. Hotel Bansko Spa & Holidays

cazare Bansko ski

Dupao zi pe partie, cei mai multi avem nevoie de puaina relaxare. Ei bine, Hotel Bansko Spa & Holidays este tot ce-ti poti dori. Ce-l face atat de special? Cele mai bune facilitati de spa din orasul Bansko!

Cazare Hotel Bansko Spa & Holidays

4. Banskovilla Zlateva House

cazare Bansko ski

Daca esti în cautarea unei atmosfere rustice, care sa se imbine perfect cu aerul tare de munte, Banskovilla este alegerea ideala. Camerele arata impecabil, iar gazdele sunt extraordinar de ospitaliere.

Cazare Banskovilla Zlateva House

5. 7 Pools Boutique Hotel & SPA

cazare Bansko ski

7 Pools este un hotel fantastic, care dispune de mai multe piscine din care ai de alege – piscina pentru copii cu tobogan, piscina interioara, piscina exterioara etc. In plus, te poti relaxa in centrele de spa din incinta hotelului, astfel incat urmatoarea zi sa fii apt de inca o zi de ski in Bansko!

Cazare Pools Boutique Hotel & SPA

6. Murite Park Hotel

cazare Bansko ski

Un hotel cat un parc de distracții! Din nou, regăsim aici atât piscine interioare, cât și sub cerul liber. Hotelul se află la câteva minute de stațiunea de ski Bansko, fiind perfect pentru cei care doresc să evite agitația din centrul stațiunii.

Cazare Murite Park Hotel

7. Boutique Hotel Uniqato

cazare Bansko ski

Un hotel absolut fermecător, plin de viață, așezat la doar 150 de metri de teleschi. Uniqato este, într-adevăr, unic, prin eleganța de care dă dovadă. Personalul este amabil, camerele sunt curate, iar mâncarea este fantastică. În plus, hotelul dispune de un depozit cu articole pentru ski, aflat în permanență la dispoziția clienților.

Cazare Boutique Hotel Uniqato

Inca mai stai pe ganduri? Sunt sigur ca una dintre ideile noastre de cazare in Bansko la ski este pe placul tau!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest